Котушки

Котушка мульт. Lucky John MAIKO (152g/4+1/55mm)

Артикул: LJ3055

Котушка мульт. Lucky John MAIKO (152g/4+1/55mm)

800.80грн

Додано до кошику

Котушка мульт. Lucky John MAIKO (162g/4+1/65mm)

Артикул: LJ3065

Котушка мульт. Lucky John MAIKO (162g/4+1/65mm)

910.00грн

Додано до кошику

Котушка мульт. зимова Salmo Diamond ICE MULTI (140g/3.8:1/1+1)

Артикул: M1025

Котушка мульт. зимова Salmo Diamond ICE MULTI (140g/3.8:1/1+1)

851.76грн

Додано до кошику